LEGO 11029 luova hupipakkaus juhliin Näytä isona

LEGO 11029 luova hupipakkaus juhliin

Saatavuus

Kuopio2 kpl
Jyväskylä3 kpl
Netistä toimitettavissa heti2 kpl

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 3,95 €. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

5702017415130

59,95 €

Tuotekuvaus

Ystävät ja perheenjäsenet pääsevät rakentamaan yhdessä LEGO® Classic Luova hupipakkaus juhliin (11029) setillä. Värikäs palikkakokoelma yli 5-vuotiaille lapsille on mahtava jaettu leikkielämys tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Yhteistä rakentelua 900 osan hupipakkauksella
Värikkäiden rakennuspalikoiden setin parissa syvennytään yhteiseen luovaan hupiin. Osat on jaettu 6 pussiin, joista jokainen sisältää palikat ja selkeät rakennusohjeet 2 helppoon rakennelmaan: nallekarhuun, klovniin, yksisarviseen, pinjataan, sateenkaareen, kakkuun, popcorniin, ilmapalloihin ja pikkulahjoihin. Mahtavaa tekemistä juhliin tai yhdessäoloon. Ja kun juhlat ovat ohi, luova rakentelu jatkuu edelleen! Setin rakennusohjeet löytyvät myös digitaalisina LEGO Builder sovelluksesta.
Hupihetkiä koko perheelle
LEGO Classic 5+ lelut ovat pullollaan ideoita ja inspiraatiota. Aikuiset voivat olla mukana lasten rakennus- ja hupihetkissä ja tärkeissä kehitysaskelissa.
Hauskoja malleja yhteisiin rakenteluhetkiin – Ystävät ja perheenjäsenet pääsevät rakentamaan yhdessä LEGO® Classic Luova hupipakkaus juhliin (11029) setillä, joka on värikäs ja hauska rakennussarja yli 5-vuotiaille lapsille

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

3 muuta tuotetta samassa kategoriassa: