LEGO 31099 potkurikone Näytä isona

LEGO 31099 potkurikone

Saatavuus

Kuopio0 kpl
Jyväskylä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Ei tilattavissa verkkokaupasta tällä hetkellä

5702016616057

12,95 €

Tuotekuvaus

Ruoki lasten luovuutta ja leikki-intoa jännittävällä LEGO® Creator 3-in-1 Potkurikoneella (31099). Lapsista on hauska taiteilla hienoja nousuja ja laskuja tällä värikkäällä koneella, jossa on pyörivä potkuri ja säädettävät siivenkärjet. Luova vapaus LEGO® Creator 3-in-1 setti sisältää kolme erilaista rakennus- ja leikkikokemusta. Lapset voivat rakentaa potkurikoneen ja muuttaa sen sitten suihkukoneeksi tai helikopteriksi laskeutumisalustalle. Kun luovuus nousee lentoon, osista voi rakentaa jotain täysin uutta. Upea 3-in-1-rakennuslelu sisältää kolme erilaista mallia, ja se on mahtava lahja kaikkiin tilanteisiin. Kaikille tutut mallit LEGO® Creator 3-in-1 sarjat sisältävät lapsille suunniteltuja, yksityiskohtaisia ja realistisia malleja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin. Mallit tarjoavat loputtomasti rakennus- ja leikkimahdollisuuksia ja ruokkivat kaikenikäisten lasten luovuutta. Hauskat, innostavat setit ovat myös toiveiden joululahjoja tai syntymäpäivälahjoja lapsille.
Kannusta lastasi luovaan roolileikkiin kolmen mallin sarjalla, josta voi rakentaa potkurikoneen, suihkukoneen ja helikopterin laskeutumisalustoineen. Loistava lahja kaikkiin tilanteisiin. Rakenna, pura ja rakenna uudelleen - leikki ei lopu koskaan!
Millaiset seikkailut odottavat lapsia ilmassa? Lapset voivat käyttää luovuuttaan ja rakennustaitojaan, kun he lentelevät ympäriinsä potkurikoneella tai tehokkaalla suihkukoneella, pörräilevät helikopterilla tai luovat jotain uutta.
Lasten setti sisältää kolme vaihtoehtoa samassa pakkauksessa: Creator 3-in-1 potkurikone (31099), suihkukone tai helikopteri, jolla voi leikkiä erikseen tai jotka voi yhdistää muihin LEGO® setteihin. Lapset voivat kehittää rakennustaitojaan ja pitää hauskaa.
Jokainen luova rakennusfani innostuu tästä mahtavasta setistä. Klassinen potkurikone, sulava suihkukone ja hauska helikopteri ovat loistavia joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjoja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
Valmiina toimintaan?Potkurikone on 7 cm korkea, 14 cm pitkä ja 18 cm leveä. Tämä jännittävä toimintalelu on tarpeeksi suuri leikkiin kuin leikkiin ja sopivan pieni mukaan otettavaksi!
Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella. Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen, luovien tehtävien parissa.
Anna lapsille loputtomasti mahdollisuuksia kehittää rakennustaitojaan LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä huikea lentokoneleikkisetti kehittää lasten luovuutta ja mielikuvitusta lukuisilla rakennusmahdollisuuksilla.
LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

15 muuta tuotetta samassa kategoriassa: