Ugears roadster mk3 2.5d Näytä isona

Ugears roadster mk3 2.5d

Saatavuus

Kuopio1 kpl
Jyväskylä1 kpl
Netistä toimitettavissa heti1 kpl

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 3,95 €. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

Huom: Viimeinen kappale varastossa!

4820184121669

24,90 €

Tuotekuvaus

Ugearsia rakastetaan kaikkialla maailmassa innovatiivisista puisista mekaanisista malleista, jotka liikkuvat ja joissa jokaisessa on nerokas muotoilu ja suunnittelu. 2,5D-malleillamme olemme litistäneet kaiken ja sijoittaneet mallin kehyksiin niille, jotka nauttivat houkuttelevien tee-se-itse-askareiden esittelystä. Ugears 2.5D -palapelit ovat hauska, dynaaminen vaihtoehto perinteisille palapelille, joka on liimattava alustaan ??ja kiinnitettävä kehyksiin, jos haluat säilyttää ja esitellä työsi. Roadster MK3 2.5D -kuvapulmasi toimitetaan omassa kehyksessään, jalustalla ja kuvakiinnikkeellä – kokoa vain ja aseta tai ripusta Roadster minne haluat!
Roadster MK3 2.5D Puzzle -sarjassa on 62 osaa, joiden arvioitu kokoamisaika on 20-30 minuuttia. Kaikki uuden 2.5D-pulmasarjamme mallit ovat helppoja koota, joten myös ne, joilla ei ole aikaisempaa mallinnuskokemusta, voivat luoda seinälleen jotain kaunista ripustettavaksi. Roadster MK3:n mukana tulee vaiheittaiset, värilliset ja helposti seurattavat ohjeet 11 kielellä (ukraina, englanti, saksa, ranska, puola, espanja, portugali, italia, japani, kiina ja korea), jotka ohjaavat sinua. rakentaa.
Klassinen tyyli ja ikoninen Ugearsin muotoilu tekevät Roadster MK3 2.5D -kuvapalapelistäsi tyylikkään esittelykappaleen mihin tahansa sisustukseen. Voit jättää 2,5D-kuvallisen muskeliautosi sen viehättävään luonnonpuutilaan tai värittää, maalata tai petsata sen haluamallasi värimaailmalla (maalit eivät sisälly hintaan). Päästä sisäinen rakentajasi ja taiteilijasi valloilleen Ugearsin avulla!
Aloita Ugears-puisten 2,5D-kuvapulmien kokoelmasi tänään Roadster MK3:lla, sitten haaraudu ja tutustu Ugearsin mekaanisten 3D-pulmien ihmeelliseen maailmaan, mukaan lukien autot, kuorma-autot, laivat, moottoripyörät, automaatit, robotit, puiset pulmalaatikot ja STEM Lab -malli. sarjat.
Tervetuloa mekaniikan ja luovuuden upeaan maailmaan. Tervetuloa Ugearsin maailmaan!

Mallin koko: 11,9 * 5,2 * 2,4 tuumaa (30,2 * 13,2 * 6 cm)
Pakkauksen koko: 14,7*6,7*1,3 tuumaa (37,3*17*3,4 cm)

Komponenttien lukumäärä: 62
Arvioitu kokoamisaika: 30 minuuttia
Taso: Helppo

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: