Schleich jääkarhunpentu kävelevä Näytä isona

Schleich jääkarhunpentu kävelevä

Saatavuus

KuopioYli 10 kpl
Jyväskylä9 kpl
Netistä toimitettavissa hetiYli 10 kpl

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin!

4005086147089

6,95 €

Tuotekuvaus

Jääkarhu ja harmaakarhu ovat maailman suurimmat maalla elävät pedot. Tämä yli 500 kiloa painava ja melkein 3 metrin mittainen karhu on kaksi kertaa suurempi kuin siperiantiikeri. Jääkarhu selviää arktisen alueen äärimmäisessä kylmyydessä paksun rasvakerroksen avulla. Sillä on myös aluskarva ja kerros läpinäkyvää suojakarvaa. Niiden ansiosta se pystyy uimaan ja metsästämään erittäin alhaisissa lämpötiloissa. Jääkarhut ovat erinomaisia uimareita, ja niitä on nähty jopa 300 kilometrin päässä rannikolta. Ne tarvitsevat erittäin tarkkaa hajuaistia ruuan metsästämiseen. Ne voivat haistaa 1,5 kilometrin päässä olevia tai metrin paksuisen lumen alle hautautuneita kohteita. Niiden kuulo ja näkö ovat ihmisen tasolla. Jääkarhut ovat yksineläjiä, mutta niillä ei ole reviirejä ja ne leikkivät mielellään keskenään. Paritteluaika on toukokuussa, ja raskausaikana jääkarhunaaras melkein kolminkertaistaa painonsa.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: