Harry potter puhuva lajitteluhattu

Saatavuus

Kuopio2 kpl
Jyväskylä1 kpl
Netistä toimitettavissa heti2 kpl

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksiin!

4895217530831

66,95 €

Tuotekuvaus

Harry Potter -kirjoista ja elokuvista tuttu lajitteluhattu puhuu lauseita elokuvista sekä liikuttaa suutaan puheen tahtiin. Mihin Tylypahkan tupaan lajitteluhattu sinut arvioi?
Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tylypahkaan saavuttuaan Harry ja muut uudet oppilaat lajitellaan neljään eri ryhmään. Hattu valikoi oppilaita tupien alkuperäisten perustajien päättämien kriteerien sekä oppilaiden luonteenpiirteiden avulla joko Rohelikkoon, Koripinkynteen, Puuskupuhiin tai Luihuiseen. Harry päätyy Rohelikkoon - mutta mihin sinä päätyisit?
Alunperin Godrick Rohelikolle kuulunutta lajitteluhattua säilytetään Dumbledoren huoneistossa, mutta otetaan esiin aina lukuvuoden alussa. Nyt on sinun vuorosi tulla arvioitavaksi: mihin tupaan joudut - tai pääset? Hattu puhuu elokuvista tuttuja lauseita ja sen suu liikkuu - ja lopuksi se kertoo arvionsa sinusta. Jännittäviin ja taianomaisiin hetkiin!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: